SMART MONEY BUSINESS IN A BOX

пристап до бизнис модел, отпорен на економска криза

Честитам!

Донесовте една од најдобрите одлуки во животот, која ве донесе во оваа страна, на која ќе започне вашата кариера во една од најпрофитабилните индустрии на светот.Светот се соочува со тешка економска криза и вие можете ОВДЕ и СЕГА да донесете одлука и да започнете работа која е отпорна на секоја криза. Во текот на нашето 23 годишно искуство во овој бизнис, се соочивме со рецесија и многу тешки ситуации, но секогаш сме победувале.

Зошто?

Луѓето итно имаат потреба за нашите услуги и производи. Се повеќе и повеќе се свесни за фактот дека требаат заштита на своето семејство и имот за да на тој начин ги постават темелите на својата финансиска куќа. Во време на криза, оваа свесност е уште поголема. Всушност затоа нашите соработници никогаш не остануваат без работа, па дури и во најголемите кризи ги реализираат своите приходи.

Сакате ли и вие да станете дел од индустријата која е отпорна на рецесија?

Денес имате прилика да го започнете својот бизнис

 • Во кој, дури и во време на најголеми кризи, ќе креирате пасивни приходи,
 • Со флексибилно работно време,
 • Во кој сте сам свој шеф,
 • Кој можете да го работите во удобноста на својот дом,
 • Со кој секојдневно ќе им помагате на семејствата да остварат убава финансиска иднина.

PПрв чекор е купување на програмата Business in a Box која ги содржи најдобрите тренинзи, стотина часа едукативна содржина, продажни скрипти, бизнис стратегија, coach-инзи и менторство. За Business in a Box, кој вреди неколку илјада евра, ќе платите само 2100 ден.

Што ќе добиете?

 • ONLINE ТРЕНИНЗИ НА ПЛАТФОРМА

 • SMART MONEY РАДИО

 • SMART MONEY ПРОДАЖНИ СКРИПТИ

 • МЕСЕЧЕН ONLINE COACHING СО СМИЉАН МОРИ

 • ПРИСТАП ДО ЕКСКЛУЗИВНА MASTERMIND ГРУПА НА FACEBOOK

 • ПРИСТАП ДО НАШИТЕ VIBER ГРУПИ

Направете го тоа денес и придружете им се на стотина луѓе кои веќе учат и постигнуваат врвни резултати.

Направете го тоа денес и придружете им се на стотина луѓе кои веќе учат и постигнуваат врвни резултати. Најдоброто во овој бизнис е тоа што, има доволно за сите луѓе. Сите може да генерирате пасивни приходи, кои ќе ви овозможат удобен живот, па дури и богатство.
Всушност, во светот се случуваат непредвидливи работи. 2020-тата година ова стана уште појасно.

Ако сеуште не сте сигурни во тоа запрашајте се:

Сакам ли да го заштитам своето семејство?
Сакам ли да се осигурам дека ниту една криза нема да ме погоди веќе финансиски
Сакам ли да бидам сам свој шеф?
Дали би ми користеле дополнителни приходи?
Сакам ли да поминувам повеќе време со своето семејство?
Сакам ли да имам повеќе време за хобија?
Сакам ли да ги овозможам повеќе?
Сакам ли да бидам дел од бизнос, кој ќе ми овозмоќи да заработам многу пари а притоа да им помагам на луѓето?

Ако барем на едно прашање одговоривте со ДА, кликнете да подолното копче и започнете да ги следите своите соништа.

Најдобар тренинг, стотина часа едукативна содржина, продажни скрипти, бизнис стратегии, coach-инзи и менторство

Сопственици на ресторани, келнери, лични тренери, и сите кои секојдневно работите со луѓе!

За време на корона вирусот моравте да престанете со услугите. Ова е сигурно голем финансиски шок, од кој не е лесно да се извлечете.

Погрижете се тоа да не се повтори!

Започнете бизнис во кој можете да работите кога сакате и колку вие сакате. Погрижете се за финансиска сигурност во следните кризи.


Често Поставувани Прашања


Дали е тоа програма за личен раст?

Business in a Box е соодветен за сите луѓе кои сакаат да остварат приходи. Соодветен е како за оние кои сакаат дополнителни приходи, така и за оние кои сакаат да го работат само овој бизнис.

Во кои земји бараме соработници?

аботиме во Словенија, Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија, така што Business in a Box е соодветен за сите кои живеат во овие земји.

Треба ли да имам некаква диплома или искуство за оваа работа?

Не, не ви треба диплома. Ќе го добиете од нас целото знаење кое ќе ви биде потребно. Не е потребно да имате искуство.